fbpx

Grow Your Business Online

SAMA-SAMA DIGITAL

Kami Bantu Digitalkan Perniagaan Anda

Adaptasi strategi perniagaan dalam talian untuk perniagaan anda:

Sah sehingga 31-December-2021

Sama-sama Digital

Membantu mulakan perjalanan digital dan tingkatkan pertumbuhan perniagaan anda dengan memanfaatkan Geran Digitalisasi Perniagaan PKS untuk mendorong penggunaan digital dalam kalangan Perusahaan Kecil Sederhana (PKS). Kerajaan akan memberikan geran padanan 50% hingga RM 5000 sebagai bantuan PKS untuk mendigitalkan operasi perniagaan mereka.

Untuk membantu PKS mengurangkan lagi kos pendigitalan perniagaan mereka, Exabytes dan Ekuinas akan meyediakan tambahan subsidi sebanyak RM 5000 (Iltizam dari Ekuinas) untuk setiap syarikat bagi plan terpilih Exabytes.

penjana
malaysia
BSN
MYNIC
iltizam-ekuinas

Bagaimana #SamaSamaDigital Boleh Bantu Anda

Bantuan Digitalkan Perniagaan Anda

Dengan hanya RM2,000 Exabytes menawarkan pelbagai pakej penyelesaian yang bernilai RM12,000 untuk anda pilih

Pakej eCommerce + Iklan Facebook

Kami bantu anda bina kedai online, mengintegrasi perkhidmatan pilihan anda seperti gerbang pembayaran dan perkhidmatan kurier,dan menyediakan perkhidmatan copywriting profesional. Kami mempunyai sekumpulan pakar untuk mengendalikan iklan digital bagi mengoptimumkan hasil bisnes online anda.

Perkhidmatan yang ditawarkan:

Pakej Website Plus + Iklan Facebook

Bina website korporat untuk maklumat perniagaan anda dan jalankan iklan digital di Facebook. Kami mempunyai sekumpulan pakar untuk mengendalikan iklan digital bagi mengoptimumkan hasil bisnes online anda.

Perkhidmatan yang ditawarkan:

Pakej SMS 23k + Iklan Facebook

Kongsi promosi yang anda sedang jalankan dengan pelanggan anda melalui pakej SMS secara pukal. Anda akan mendapat kredit sms sebanyak 23k dan peluang menjalan iklan digital di Facebook.

Perkhidmatan yang ditawarkan:

Pakej Email Marketing + Iklan Facebook

Berhubung dengan pelanggan anda melalui email marketing. Umumkan kegiatan promosi yang anda jalankan kepada pelanggan setia anda dan jalankan iklan digital di Facebook untuk tingkatkan hasil jualan.

Perkhidmatan yang ditawarkan:

Pakej Pengurusan Iklan Facebook

Capai lebih ramai pelanggan berpotensi melalui iklan digital di Facebook.

Perkhidmatan yang ditawarkan:

Pakej Pengurusan Iklan Google

Dapatkan leads yang berkualiti melalui iklan digital di Google.

Perkhidmatan yang ditawarkan:

Dengan hanya RM2,000, anda boleh digitalkan bisnes anda dan kembangkannya harini !

Bina & Reka Laman Web / Kedai Dalam Talian Anda

Direka untuk pemilik perniagaan yang memerlukan laman web / kedai dalam talian untuk memaparkan dan menjual produk & perkhidmatan mereka. Kami membantu anda membina laman web anda, mengintegrasikan perkhidmatan pilihan seperti gerbang pembayaran dan perkhidmatan kurier, memberikan anda perkhidmatan copywriting profesional, penyelenggaraan laman web, dan banyak lagi.

Untuk Bisnes e-Dagang:

Untuk Bines Bukan Komersial / Korporat:

sama sama digital
features

Jangkau Pelanggan Dalam Talian dan Jana Lebih Banyak Pelanggan Potensi dan Jualan Baru dengan Pemasaran Digital

Dapatkan leads dan pelanggan berpotensi baru untuk mendorong lebih banyak penjualan dengan kempen pemasaran digital. Dapatkan leads yang berpotensi dan buat penjualan melalui alat pemasaran yang murah namun berkesan, atau serahkan segalanya kepada pakar kami untuk mengendalikan iklan digital anda dan memberikan nasihat terbaik untuk memaksimumkan pertumbuhan bisnes online anda.

Perkhidmatan Utama:

Meningkatkan Kecekapan Operasi Perniagaan Dan Perkhidmatan Pelanggan

Tingkatkan produktiviti dan tingkatkan kecekapan pada sokongan dan perkhidmatan pelanggan bisnes online anda. Puaskan dan selesaikan pertanyaan pelanggan anda dari sokongan sebelum jualan hingga sokongan teknikal selepas penjualan. Dapatkan akses untuk menganalisis kualiti leads anda dan meningkatkan kecekapan susulan penjualan anda.

Perkhidmatan Utama:

features

Mencari kaedah yang berpatutan untuk menubuhkan kedai dalam talian anda?

Direka untuk pemilik perniagaan dengan anggaran rendah. Anda kini boleh menjual produk & perkhidmatan anda di laman web / kedai dalam talian anda sendiri.

Kami membantu anda menyediakan laman web / Kedai Dalam Talian anda, menyediakan perkhidmatan integrasi seperti gerbang pembayaran & perkhidmatan logistik / kurier, perkhidmatan penulisan iklan profesional dan banyak lagi.

Hanya RM199/ tahun pertama

Harga sebelum subsidi: RM2399  Jom Ubah ke digital

  Berminat tetapi tidak pasti bagaimana untuk meneruskan? Isi maklumat anda dan pakar kami yang ramah akan menghubungi anda (anda juga boleh menghubungi kami di 012-435 7286).

  support team

  Rakan Teknologi

  google
  facebook
  ipay88
  Easystore
  easyparcel

  Kisah Kejayaan

  Coolscarf

  Coolscarf is a hijab business prioritising in comfort and high quality fabric. The fabric used in our hijabs are made from special jerseys and chiffon. These are our most popular products. We prioritise in the comfort of our customers, making sure that each and every single piece of our hijabs are made to ensure utmost comfort.

  dwebly

  Dwebly

  Dwebly, an all-in-one e-commerce solution provider, wanted its website to be capable of handling heavy traffic, and deliver maximum website performance. By signing up with Exabytes’ and Ekuinas’ #SamaSamaDigital Campaign, they have enjoyed a subsidy of RM5,000. With a dedicated server hosted by Exabytes, they have grown their business to be able to cater to more clients.

  songket

  Songket Republik

  Songket Republik merupakan syarikat pembekal songket tempatan yang ingin mengubah perniagaan kedai fizikal mereka ke kedai online melalui kempen #SamaSamaDigital. Dengan bantuan subsidi dari Exabytes & Ekuinas bernilai RM5,000 Songket Republik merealisasikan kedai online mereka dengan harga yang murah.

  llora

  LLORA Bath & Body

  LLORA Bath & Body iaitu sebuah pengeluar produk mandian dan penjagaan badan tempatan. Setelah jualan menurun akibat PKP, LLORA Bath & Body mengubah ke e-Dagang mereka sendiri dan mencapai lebih ramai pelanggan baru. Dengan #SamaSamaDigital, LLORA Bath & Body mendapat subsidi untuk berniaga di platform e-Dagang mereka sendiri dengan harga mampu milik.

  Kenapa Pilih Exabytes?

  premium domain

  Jenama yang Dipercayai

  Disokong oleh pengalaman padu selama 20 tahun, hari ini, Exabytes memberi kuasa kepada 140,000 pelanggan di seluruh dunia.

  chatbot customer support

  Sokongan Tempatan 24 jam

  Pasukan keselamatan profesional kami bersedia 24/7 untuk memantau dan menggagalkan sebarang aktiviti laman web yang mencurigakan.

  team

  Perunding yang berpengalaman

  Berdasarkan situasi perniagaan anda sekarang, kami menyesuaikan untuk anda strategi bisnes online yang meningkatkan pendapatan anda 10x.

  Soalan Lazim

  Terma dan Syarat

  1. Tempoh Inisiatif Sama-Sama Digital  (“Inisiatif”): Bermula sekarang sehingga 31 Disember 2021.
  2. Untuk memenuhi syarat pembelian perkhidmatan yang disenaraikan di www.exabytes.my/sama-sama-digital dengan harga bersubsidi, pelanggan Exabytes sedia ada atau baru mestilah didaftarkan di bawah Akta Pendaftaran Perniagaan 1956 (Akta 197), Akta Syarikat 2016 (Akta 777), atau Akta Perkongsian Liabiliti Terhad 2012 (Akta 743) untuk tempoh minimum 12 bulan.
  3. Untuk menjadikan sesuatu perniagaan layak membeli perkhidmatan yang disenaraikan di www.exabytes.my/sama-sama-digital pada harga bersubsidi, sekurang-kurangnya 51% pemilikan atau perkongsian perniagaan mestilah terdiri daripada Bumiputera. Atau, Bumiputera mesti memiliki sekurang-kurangnya 51% dari saham perniagaan. Atau, sekurang-kurangnya 51% bahagian perniagaan mesti dimiliki oleh entiti (iaitu sekurang-kurangnya 51% sahamnya dimiliki oleh Bumiputera).
  4. Pelanggan yang berkelayakan mesti memberikan kepada Exabytes:
   1.  Pengesahan bertulis dari rakan Inisiatif Sama-Sama Digital bahawa pelanggan telah memenuhi kriteria seperti yang dinyatakan dalam Item 2 dan 3 di atas; ATAU
   2. laporan perniagaan, syarikat, atau LLP yang mengandungi maklumat yang diperlukan untuk dibeli dari Suruhanjaya Syarikat Malaysia, yang menyatakan bahawa ia telah memenuhi kriteria seperti yang dinyatakan dalam Item 2 dan 3 di atas setelah diminta Exabytes.
  5. Setiap pelanggan yang layak berhak membeli satu (1) pakej ALL-IN-1 DIGITAL SOLUTIONS sahaja. 
  6. Sekiranya terdapat pelanggan yang layak memilih lebih dari satu (1) pakej yang dibenarkan di bawah Item 5 di atas, hanya satu (1) pakej yang boleh didapati dengan harga bersubsidi di bawah Inisiatif ini.
  7. Pelanggan yang layak tidak akan berhak mendapat pemulangan wang dari Exabytes setelah pelanggan mengklik butang “Bayar” di gerbang pembayaran /platform perbankan atau selepas menyerahkan cek kepada Exabytes.
  8. Bayaran hanya akan dikembalikan kepada pelanggan yang telah membayar pakej tersebut tetapi kemudian didapati tidak layak untuk menyertai Inisiatif ini. 
  9. Cukai perkhidmatan 6% dikenakan pada harga subsidi. Harga subsidi dikenakan kepada perkhidmatan yang dilakukan sepanjang dan untuk tahun pertama sahaja.
  10. Pembelian dan penggunaan perkhidmatan tertakluk pada Syarat Perkhidmatan Exabytes.
  11.  Exabytes berhak untuk mengubah terma dan syarat tawaran ini tanpa pemberitahuan terlebih dahulu.
  12. Untuk pertanyaan lebih lanjut, sila hubungi kami.

  Why Choose
  Exabytes

  Your complete All-in-one Business, Cloud, Digital and Ecommerce solutions provider

  SEA's Trusted and Leading Brand

  Known and recognised as Southeast Asia’s leading All-in-one Business, Cloud, Digital and Ecommerce solutions provider, powering over 160,000 customers globally.

  More Than A Web Hosting Provider

  We are your one-stop point for all that your business needs to build an online presence and grow your business to greater heights online.

  The Latest is Here at Exabytes

  We are equipped with the latest digital solutions at all times, that is best-suited for your business performance.

  Proven 100% Client Satisfaction

  We are backed by excellent client confidence and satisfaction, and the products and services we offer carry credibility.

  We are always here to support

  Exabytes
  24/7 Support

  Our Payment Methods