Alasan Kenapa Exabytes Web Hosting Malaysia Terbaik

Mencari web hosting terbaik untuk blog wordpress adalah sangat penting dan meletihkan. Terdapat banyak syarikat web hosting Malaysia yang menawarkan pelbagai ciri-ciri dan pakej yang menarik. Ada yang menawarkan pelbagai pakej dengan harga rendah, ada pula yang menawarkan kapasiti ruang storan yang besar, dan ada yang memfokuskan kepada prestasi server sebagai tarikan.

Tetapi..

Hari ini berbeza sedikit kerana saya ingin memperkenalkan Hosting WordPress paling latest , paling optimum dan paling rare yang baru sahaja dilancarkan oleh Exabytes.

Saya akan fokuskan kepada anda ciri-ciri yang tercanggih yang ada dan anda benar-benar perlu tahu.

 

1. CDN (Content Delivery Network) tanpa had.

activate photonKelajuan website mempengaruhi ranking sesebuah website. Semakin laju website, semakin berpotensi website itu untuk naik ke kedudukan atas.

Pernah tak anda melayari mana-mana website dan website berkenaan sangat perlahan untuk loading. Apa perasaan anda? Geramkan? Akhirnya apa yang akan anda buat? Tekan butang pangkah!

CDN bermaksud Content Delivery Network. Ianya merupakan satu sistem sebaran yang unik. Website anda akan diletakkan di dalam server utama CDN. Server ini bersambungan dengan rangkaian server CDN lain di seluruh dunia.

Apabila audiens dari Malaysia ingin melayari website anda, server utama CDN akan menghantar website anda ke server rangkaian yang berhampiran dengan Malaysia. Hasilnya capaian akan jadi pantas.

CDN disarankan bagi website yang mempunyai banyak trafik. Bagi website baru, anda boleh letakkan CDN dalam senarai produk yang akan dilanggan nanti.

Jadi kelebihan terbaru yang kami bawakan:

Hosting SSD WordPress yang didatangkan dengan Jetpack untuk membebaskan laman web anda. CDN ini akan tingkatkan kecepatan imej ( image acceleration), yang bermaksud imej anda akan dihoskan dalam server yang berbeza di lokasi yang berbeza, untuk memberikan images loading yang lebih cepat untuk para pembaca anda. Perkara terbaik pada servis ini adalah kuota tanpa had.

 

2. NGINX

NGINX

NGINX adalah penyelesaian kepada web server yang digunakan oleh high traffic laman web seperti Dropbox, Netflix, dan Zynga. NGINX membantu untuk menyampaikan kandungan dengan cepat, boleh dipercayai, dan lebih selamat. Nginx adalah algoritma pengendalian sambungan yang tidak disekat, tidak tersekat, dan direka untuk memberi kandungan statik dengan cepat dan mengendalikan permintaan dinamik ke perisian lain. Seterusnya yang ketiga…

 

3. Disokong dengan HTTP / 2

http2
HTTP / 2 membenarkan permintaan dan tindak balas pada masa yang sama, menjadikan laman web anda 300% lebih cepat kerana penyemak imbas web (web browser) sudah tersedia bersama dengan web server dan teknologi yang terbaru.

 

4. SSD Drive yang Tulen

ssd
Ini adalah perkara yang perlu anda pertimbangkan. Tentukan berapa besar saiz storan yang anda perlukan.

Exabytes WordPress menggunakan penyimpanan SSD RAID10 yang tulen di dalam server dengan gabungan bandwidth Internet 100 Mbps hanya untuk menyokong semua keperluan anda. Hosting WordPress anda diawasi oleh jurutera kami yang berfungsi 24/7 untuk memastikan rangkaian anda 99.9% uptime dan server 99.5% uptime .

 

Mudahkan pengurusan rutin WordPress anda dengan WordPress hosting kami.

  • Anti Spam dan Penapisan (Filtering)

Penapisan komen secara automatik, balasan pingback, dan borang penghantaran kenalan jika dikenali sebagai spam. Review comments ditandakan sebagai spam. Selain itu, anda juga dapat lihat statistik aktiviti spam di laman web anda.

  • Perlindungan yang kebal terhadap serangan

Blok percubaan masuk yang tidak diingini dari botnet jahat (malicious botnets) dan distributed attacks. Alamat IP dikenali putih senarai putih untuk mengelakkan positif palsu.

  • Selamat daripada sebarang serangan

Perlindungan laman web yang ditambah dengan pengimbas keselamatan Toolkit. Tiada kepakaran keselamatan diperlukan.

Ketahui lebih lanjut mengenai Hosting WordPress yang dioptimumkan disini.

Berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai Tips Hosting WordPress kami?

Langgan blog kami untuk mendapatkan maklumat terkini tentang tip pemasaran, kisah kejayaan, dan tawaran eksklusif!

Previous articleSuccess Stories: Gogovege
Next articleIlmu Mengorat Audiens Untuk Singgah Ke Website Anda.
Internet Marketing Executive| I'm not anti-social, I'm selectively social | Freelance Henna Artist ig : @hennahinn
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments